psyykkinen valmennus

Olen opetustehtävissäni työskennellyt kymmenen vuoden ajan yksilö- ja pienryhmäohjauksen parissa. Erilaisissa opetuksen ja taiteen vapaan kentän työympäristöissäni olen usein tekemisissä fyysiseen harjoitteluun ja esiintymiseen tai muuten haastavasta tilanteesta suoriutumiseen liittyvien kysymysten kanssa. Näissä yhteyksissä eteen tulleet kysymykset ja omat kokemukseni ovat motivoineet minua opiskelemaan liikuntapsykologiaa sekä Jyväskylän yliopistossa (2021 -> ) että Cope Oy:n psyykkisen valmennuksen asiantuntijakoulutuksessa (2022). Tässä työssä minua kiinnostaa esimerkiksi se, miten opetella psyykkisiä taitoja kestävästi ilman kuluttavaa menestymisen painetta.

Psyykkisen valmentajan vastaanotolla harjoitellaan psyykkisiä taitoja yksilöllisen tilanteesi ja toiveidesi mukaan. Tapaamiskertamme voivat liittyä esimerkiksi motivaatioon, tavoitteisiin, itseluottamukseen, stressinsäätelyyn, esiintymisjännitykseen tai vuorovaikutus- ja tunnetaitoihin työ- tai fyysisen harjoittelun ympäristöissäsi. Työskentely on dialogista, käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä.

Työskentelymme alussa teen alkukartoituksen eli tutustun tilanteeseesi. Asetamme työskentelylle yhdessä tavoitteet ja suunnittelen työkalut, menetelmät ja interventiot, joiden avulla työskentelemme yhdessä asetettuja tavoitteita kohti. Arvioimme myös yhdessä työskentelyn etenemistä ja tavoitteiden saavuttamista.

Aloitan psyykkisen valmennuksen vastaanoton syyskaudella 2022 ja ilmoitan siitä tarkemmin täällä sekä instagram -tililläni. Jos psyykkisten taitojen harjoitteluprosessi kiinnostaa sinua niin vastaan mielelläni lisäkysymyksiin sähköpostitse, email tyohuonemassage@gmail.com