psyykkisen valmennuksen harjoitusasiakkaaksi

Olen opetustehtävissäni työskennellyt pitkään yksilö- ja pienryhmäohjauksen parissa. Urheiluhierojan toimessa olen myös usein tekemisissä fyysiseen harjoitteluun liittyvien kysymysten kanssa esimerkiksi motivaation tai tavoitteenasettelun näkökulmista. Näissä molemmissa toimissa eteen tulleet kysymykset ovat motivoineet minua opiskelemaan liikuntapsykologiaa. Etsin tällä hetkellä liikuntapsykologian ja psyykkisen valmennuksen asiantuntijakoulutukseen kuuluvaan ohjattuun työharjoitteluuni harjoitusasiakkaiksi aktiiviliikkujia, esittävän taiteen ammattilaisia ja eri lajien urheilijoita syyskaudelle 2022. Psyykkisen valmentajan vastaanotolla harjoitellaan psyykkisiä taitoja yksilöllisen tilanteesi ja toiveidesi mukaan. Tapaamiskertamme voivat liittyä esimerkiksi motivaatioon, itseluottamukseen, tavoitteisiin, stressinsäätelyyn, esiintymisjännitykseen tai vuorovaikutus- ja tunnetaitoihin työ-, urheilu- tai fyysisen harjoittelun ympäristöissäsi. Työskentely on dialogista, käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä. Tapaamiskertoja tulisi olla vähintään 3/hlö, mutta etsin myös asiakkaita, joita kiinnostaisi joustavasti aikataulutettu 10-20 tunnin harjoitusjakso. Harjoittelu on sinulle maksutonta.

Harjoitusasiakkaan kanssa tapahtuvan prosessin aikana:
– tutustun asiakkaaseen ja hänen tilanteeseensa
– asetamme työskentelylle yhdessä tavoitteet
– suunnittelen työkalut, menetelmät ja interventiot, joiden avulla työskentelemme yhdessä
asetettuja tavoitteita kohti
– arvioimme yhdessä työskentelyn etenemistä ja tavoitteiden saavuttamista

Huom! On tärkeää 1) että harjoitusasiakas ymmärtää tämän kuuluvan työharjoitteluuni ja sen että olen harjoittelija, ja se, 2) että jos tulet harjoitusasiakkaaksi, saisin suostumuksesi keskustella harjoitusprosessistamme työnohjaajieni kanssa luottamuksellisesti.

Mikäli psyykkisten taitojen harjoittelu kiinnostaa sinua niin lähetä minulle sähköpostia tyohuonemassage@gmail.com tai vaikka viesti Instagramissa niin kerron harjoittelusta mielelläni lisää. Tavoitat minut myös puhelimitse 040 500 56 49.